Palmaers Vakhandel - De one-stop-shop voor machines en gereedschap

50+

Jaar ervaring

Over ons

Palmaers Vakhandel verkoopt en verhuurt quasi alles!

Palmaers Vakhandel is een echte one-stop-shop voor handige doe-het-zelvers, vakmannen en bouwbedrijven. Kritische particulieren en ondernemers kunnen bij ons betrouwbare en kwalitatieve machines en gereedschap kopen of huren van verschillende topmerken en dat aan erg interessante prijzen. Van klein handgereedschap voor huishoudelijk gebruik, tot extreem professionele machines voor de bouwsector.

​​​​​​​Het gigantische aanbod en de aantrekkelijke prijzen en promoties worden bovendien aangevuld met een arsenaal aan handige services. We bieden bijvoorbeeld ook gereedschapsherstellingen, machineverhuur en eigen leaseformules aan. Onze klanten weten daarbij vooral de flexibele en maatwerk service te appreciëren. Onze specialisten staan bovendien van ’s morgens vroeg tot ’s avonds klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Welke topmerken verdelen we

Bij Palmaers Vakhandel kan u machines en gereedschap kopen van verschillende kwalitatieve topmerken of van enkele opvallende prijsgunstige huismerken. Zo bieden we bijvoorbeeld heftrucks en diamantboren aan die topprestaties leveren aan verrassend lage prijzen.
​​​​​​​
We zijn eveneens erkend Makita dealer en Kärcher Center Palmaers voor regio Limburg: Kärcher dealer en Stihl dealer. Voor beide merken kunnen we daardoor erg competitieve prijzen, een bijzonder ruime keuze en zelfs garantieherstellingen in eigen beheer bieden.

Promofolders

Producten

Persoonlijke beschermings-middelen (PDM's)

Veilig werken is belangrijk voor iedereen, zowel voor werkgever als werknemer. Daarom bieden wij een uitgebreid aanbod aan van beschermende kleding en werkschoenen, gezichtsbescherming, ademhalingsbescherming, handbescherming, hoofdbescherming, oogbescherming, gehoorbescherming, valbeveiliging, etc...

Producten

Bouwgereedschap

Wij hebben een uitgebreid aanbod van bouwgereedschap: mortelbakken, betonmolens, kruiwagens, hamers, beitels, branders, schuurpapier, metselgereedschap, bouwdrogers en veel meer...

Producten

Powertools

Professioneel gereedschap pneumatisch of elektrisch om te boren, zagen, knippen, hakselen, etc... Wij hebben toestellen van diverse gerenommeerde merken voor u klaar staan.

producten

Ladders en stellingen

Bij ons kan u terecht voor alle soorten trappen, ladders, stellingen en steigers. Allemaal van degelijke kwaliteit en de meeste van onze producten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Website

Kärcher Center Palmaers

Wij hebben een beperkt aanbod uit het Kärcher-assortiment in onze winkel. Voor het uitgebreide aanbod van Kärcher reinigingsapparaten kan u terecht bij Kärcher Center Palmaers in Hasselt.

website

Powershop Stihl Hasselt

​​​​​​​Powershop Stihl Hasselt biedt precies de juiste STIHL machines voor de zwaarste taken, niet alleen voor uw tuin, maar ook voor landschapsaanleg, landbouw, bosbouw en de bouwsector.

Producten

Trailers en paardentrailers

Wij bieden een uitgebreid assortiment van Trailers & Paardentrailers van belangrijke, kwalitatief hoogstaande merken aan. Meer dan 150 trailers kunnen we onmiddellijk uit voorraad leveren.

producten

Verkoop van heftrucks

Naast transpalletten en stapelaars hebben wij ook een uitgebreid gamma van Hyster-Yale Maximal heftrucks, dat we exclusief verdelen en dat heeft zo zijn voordelen.

website

Terramax specialist in bouwmachines

Voor grote bouwmachines zoals gravers, dumpers, hoogwerkers, wielladers en meer kan u terecht bij Terramax, de specialist in grondverzet en heftrucks.

website

Machineworld

Voor nieuwe en tweedehandsmachines voor bouw-, hout-, metaal- en tuinsector kan u ook terecht op onze Machineworld-site.

Breed assortiment

Hoge kwaliteit

Deskundig advies

Betrouwbare merken

Concurrentiële prijzen

Uitstekende klantenservice

Openingsuren Winkel

Maandag - Vrijdag

07:00u - 18:00u

Zaterdag

07:00u - 12:00u

Zondag

GESLOTEN

Magazijn

Maandag - Vrijdag

08:00u - 17:00u

Zaterdag

GESLOTEN

Zondag

GESLOTEN

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons
​​​​​​​laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd welke maatwerk condities en voordelen we voor professionals als u in gedachten hebben?

Contacteer ons