Bestelwagen inrichting

Bestelwagen inrichting

Verbeterde werkervaring en efficiëntie

Een professionele inrichting van uw bestelwagen biedt meer voordelen dan u in eerste instantie zou denken. Een slimme indeling van uw bedrijfsvoertuig is niet alleen praktisch, maar levert ook een kostenbesparing op!

Dankzij de overzichtelijke inrichting heeft u een duidelijk beeld van welke onderdelen en gereedschappen u binnen handbereik heeft. Hierdoor voorkomt u onnodige aankopen en vermijdt u onnodige ritten naar de leverancier of opslagruimte, wat u tijd en geld bespaart. Bovendien wordt het risico op verlies of beschadiging van materialen aanzienlijk verminderd. Last but not least is uw bedrijfsvoertuig het visitekaartje van uw zaak en met een propere en professionele inrichting maakt u een goede indruk op uw klanten. Kortom, niets dan voordelen.
​​​​​​​
Bij Palmaers Vakhandel is de prijs voor een dergelijke inrichting bovendien zeer betaalbaar en de kosten zijn 100% fiscaal aftrekbaar.

Standaard of à la carte inrichting voor uw bestelwagen

Bij Palmaers Vakhandel wordt de inrichting van uw bestelwagen altijd perfect afgestemd op uw behoeften. U kunt kiezen voor onze zeer betaalbare standaard inrichting en deze aanvullen met op maat gemaakte componenten, of een volledig op maat gemaakte inrichting laten maken die precies aan uw wensen voldoet. Heeft u vooral behoefte aan praktische opbergruimte of moet u wel eens werkzaamheden uitvoeren in uw bestelwagen of beide? De mogelijkheden zijn eindeloos, en het ontwerp wordt tot in detail afgestemd op uw wensen, doelstellingen en budget.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn gegarandeerd!

Onze bestelwagen inrichting heeft diverse crash tests met glans doorstaan.

De inrichting is modulair uitbreidbaar en herbruikbaar in volgende voertuigen.

Alle onderdelen worden geproduceerd volgens ISO9001 kwaliteitsprocedures.

Enkele componenten die we voor bestelwageninrichting gebruiken:

Bodemlades & koffersystemen

Vloer- en wandbekleding

Railsystemen en verlichting

Werkbanken en ladingzekering

Imperialen en dakdragers

Onze werkwijze

Een bedrijfswagen laten inrichten gaat bijzonder vlot bij Palmaers Vakhandel. U hoeft uw voertuig helemaal niet lang te missen.

1.

U bezorgt ons het model, type en bouwjaar van uw voertuig.

2.

Wij werken een voorlopige schets uit waarin onder meer het loopplan (de vrije ruimte) en de opslagruimte (aantal lades bv.) en een ruwe prijsindicatie zijn opgenomen.

3.

Na goedkeuring van de offerte worden alle componenten op maat gefabriceerd in ons Europees productieatelier.

4.

Van zodra alle onderdelen geleverd zijn, maken we een afspraak om het voertuig binnen te brengen.

5.

Ongeveer 1 weekje later kan u uw ingerichte camionnette komen ophalen en beginnen ervaren hoeveel tijd en kosten u vanaf nu uitspaart.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons
​​​​​​​laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd welke maatwerk condities en voordelen we voor professionals als u in gedachten hebben?

Contacteer ons