Personaliseren bedrijfskleding

Personaliseren bedrijfskleding

Bij Palmaers Vakhandel verloopt werkkledij kopen bijzonder vlot

Het vinden van de juiste werkkledij is geen simpele taak. Er moet namelijk rekening gehouden worden met verschillende factoren. De werkkleding die u of uw werknemers dragen, zorgt voor de eerste indruk die klanten van uw bedrijf krijgen en moet er dus netjes en verzorgd uitzien. De kleding moet natuurlijk ook comfortabel, praktisch en veilig zijn, en uw werknemers willen er op het werk graag op hun best uitzien in een modieuze outfit.

Het combineren van esthetiek, draagcomfort, veiligheid, een praktisch ontwerp en persoonlijke voorkeuren in één outfit is zeker niet eenvoudig. Toch hoeft het kopen van werkkledij geen tijdrovende klus te zijn. Bij Palmaers Vakhandel maken we deze taak juist heel gemakkelijk.

Palmaers werkkledij winkel

Aanbod van diverse merken voor ruime keuze

Uitgebreid gamma van topmerken Blaklader, Sievi en vele anderen

Volwaardige kledingcollecties voor heren en dames

Shop-in-shop met meerdere pashokjes en pasmaten

Erg brede matenreeks, ook minder evidente maten

U kan uw bedrijfskleding laten personaliseren

Assortiment bedrijfskledij

Multifunctionele werkkledij

Hoge zichtbaarheidskledij

Sectorspecifieke werkkleding

PBM, werkhandschoenen en werkschoenen

Corporate service

Voor bedrijven met meerdere werknemers maken wij het kopen van werkkledij nog eenvoudiger. Op aanvraag komt onze vertegenwoordiger bij uw bedrijf langs om samen met de aankoopverantwoordelijke de collecties, verwachtingen, vereisten en budgetten af te stemmen.

​​​​​​​Hierdoor worden de keuzemogelijkheden beperkt en wordt uniformiteit gegarandeerd. Vervolgens kunnen de werknemers de maatvoering in onze showroom komen passen. Als u de passessie toch liever op de werkvloer organiseert, kunnen we tijdelijk een pasmatenreeks uitlenen.

Waarom niet uw bedrijfskleding laten personaliseren?

Een logo, naam, tekst of afbeelding op werkkledij laten bedrukken is perfect mogelijk. Zowel voor kleine als voor grote oplages. Vraag gerust naar de mogelijkheden en tarieven via een maatwerk prijsofferte.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons
​​​​​​​laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd welke maatwerk condities en voordelen we voor professionals als u in gedachten hebben?

Contacteer ons