Diamantboren

Diamantboren

Diatechnix diamantboren en Hilti accessoires

Als het goedkoper kan…

Diamantboren zijn dure gereedschappen die zwaar wegen op het budget van onze klanten, zowel bij aankoop als bij reparatie. Om die reden hebben wij bij Palmaers Vakhandel enkele betaalbare alternatieven bedacht.

Betaalbare Diatechnix diamantboren

We hebben ons eigen merk op de markt gebracht met Diatechnix, waarbij we kwaliteit en betrouwbaarheid bieden zonder extra kosten. Onze Diatechnix diamantboren zijn standaard voorzien van aansluitingen van 5/4" en 1/2" en zijn bedoeld voor nat gebruik.

We bieden alle courante diameters aan, maar ook op maat gemaakte afmetingen zijn beschikbaar. Een Diatechnix diamantboor is een krachtige tool die uitstekende prestaties levert tegen een betaalbare prijs.

Diamantboor herstellingen

Als uw Diatechnix diamantboor goed werk heeft geleverd, maar de tanden inmiddels wat afgesleten of afgebroken zijn, kunt u vertrouwen op de hersteldienst van Palmaers Vakhandel om deze te slijpen en uw diamantboren weer volledig operationeel te maken.

Accessoires voor Hilti machines

We verdelen ook een hele reeks accessoires om diamantboren van andere merken op Hilti diamantboormachines te monteren en ook dat is prijstechnisch een interessante zaak. Met deze adapters kan u namelijk ook goedkopere diamantboren met de professionele Hilti machines gebruiken.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons
​​​​​​​laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd welke maatwerk condities en voordelen we voor professionals als u in gedachten hebben?

Contacteer ons