Leasen

Leasen

Via PV Worx kan u ook machines leasen

Kopen, leasen of huren?

Ondernemers hebben heel wat cash flow nodig om alle werkingskosten op tijd betaald te krijgen. Zeker in de bouwsector. Lonen, brandstof, machine onderhoud,… de maandelijkse vaste kosten lopen snel op. Tussendoor moet u natuurlijk ook nog geld opzij houden om te kunnen investeren in nieuwe machines bijvoorbeeld. Vaak is machines leasen in plaats van ze te kopen dan een interessante zaak. Zo spreidt u immers de investeringskost op financieel en fiscaal vlak en blijft u toch over voldoende liquide middelen beschikken om alle leveranciers correct en op tijd te betalen.

Palmaers lease

U kan een leasingcontract aangaan bij een onafhankelijke lease maatschappij of bij de bank, of u kan rechtstreeks bij Palmaers Vakhandel machines leasen via PV Worx, een onderdeel van de Palmaers groep. We hebben immers enkele interessante leasing formules uitgewerkt helemaal op maat van bouwprofessionals zoals u.

Verkoop of afbetaling

Leaseformules op maat

Zowel voor nieuwe als voor tweedehands machines

Voor alle machines en merken die we verdelen met een minimum waarde van 2.500 euro

Onze formules

Doorgaans kiezen onze klanten voor de klassieke financiering voor uw aankopen. Bij Palmaers zoeken we de beste financieringsvorm op maat van de klant:

Leasing

Verkoop op afbetaling

Huur lange termijn

Al dan niet aangevuld met een onderhoudscontract. Aarzel dus zeker niet om uw wensen kenbaar te maken en de mogelijkheden te bespreken!

Nog niet helemaal wat u zoekt?

Geen probleem! Bij Palmaers Vakhandel kan u immers alle nieuwe en tweedehands gereedschappen en machines ook aankopen of huren. Machineverhuur is bovendien ook voor lange huurperiodes mogelijk!

Is machineleasing ook interessant voor uw bedrijf?

U bent van harte welkom om uw investeringsplannen met ons te komen bespreken. Geheel vrijblijvend uiteraard, maar onze specialisten denken met plezier even met u mee om uw aankoop of huurkoop fiscaal en financieel te optimaliseren.

Hier vindt u alvast onze  algemene voorwaarden.

Contacteer ons

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons
​​​​​​​laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd welke maatwerk condities en voordelen we voor professionals als u in gedachten hebben?

Contacteer ons