Welke nummerplaten kan u bij ons laten maken?


Bij Palmaers Vakhandel, uw betrouwbare partner in de sector van groothandel en distributie, leggen we ons toe op het aanbieden van een waaier aan services, waaronder het laten maken van nummerplaten. Maar welke nummerplaten kan u bij ons laten maken?

Europese nummerplaten en meer

Wat het ook is dat u nodig heeft, van Europese nummerplaten voor uw bedrijfswagen tot extra nummerplaten voor trailers, aanhangwagens, tractoren, en andere zware voertuigen, wij hebben het onder de knie. Bovendien maken we de procedure zo gestroomlijnd mogelijk. Het enige wat we van u nodig hebben is het inschrijvingsbewijs of de originele plaat, of gewoon de cijfer- en lettercombinatie volstaat om een nummerplaat te laten bijmaken.


Standaard en gepersonaliseerde nummerplaten

Natuurlijk maken we de standaard Belgische nummerplaat (Europees type) met witte achtergrond en rode letters. Maar wellicht wilt u iets dat een beetje meer flair toevoegt aan uw voertuig. In dat geval kan u bij ons een gepersonaliseerde nummerplaat met witte achtergrond en rode letters met maximum 10 karakters inclusief spaties laten maken.

Contacteer ons

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over welke nummerplaten u bij ons kan laten maken. U kan ons bereiken via e-mail op info@palmaers.be, telefonisch op +32 (0)89 41 10 59, of kom gewoon langs op onze locatie in Tongersestraat 94, 3740 Bilzen.

 

Contacteer ons | Palmaers Vakhandel | NL

Aarzel niet om al uw vragen te stellen en een afspraak te maken. Adres, telefoon, e-mail, openingsuren en contactformulier beschikbaar.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons
​​​​​​​laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd welke maatwerk condities en voordelen we voor professionals als u in gedachten hebben?

Contacteer ons