Van doe-het-zelver tot professional: Palmaers Vakhandel heeft het allemaal!


Het klussen zit in ons bloed. Of je nu een doorgewinterde professional bent met jarenlange ervaring onder je gordel, een doe-het-zelver die in het weekend graag aan de slag gaat of ergens daartussenin: je hebt het juiste gereedschap nodig om het werk goed te doen.

Wie zijn we?

Palmaers Vakhandel heeft een rijke geschiedenis in de branche, die teruggaat tot 1967. Sindsdien hebben we niet alleen onze productlijn uitgebreid, maar ook onze diensten. We zijn veranderd van een doe-het-zelver winkel naar een High-quality tool winkel die alles biedt wat een professional nodig heeft. Van doe-het-zelver tot professional: Palmaers Vakhandel heeft het allemaal!

Wat doen we?

Bij Palmaers Vakhandel begrijpen we dat elke klus uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan producten en diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons aanbod varieert van Doe-het-zelf tools tot professionele machines en materialen.

Onze diensten

Naast onze producten bieden we een scala aan diensten aan die zijn ontworpen om u te helpen tijd, moeite en geld te besparen. Of u nu hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste tools, advies nodig heeft over een project of geïnteresseerd bent in onze lease-opties: ons deskundige team staat klaar om u te helpen.


Waarom kiezen voor Palmaers Vakhandel?

Het antwoord is eenvoudig: wij zijn niet zomaar een Professional hardware store. We zijn een one-stop-shop voor al uw doe-het-zelf en professionele behoeften. Van doe-het-zelver tot professional: Palmaers Vakhandel heeft het allemaal!

Onze passie

Wij zijn toegewijd aan het leveren van de beste producten en de beste klantenservice. Ons team bestaat uit geweldige mensen, die gepassioneerd zijn over wat ze doen en altijd bereid zijn om dat beetje extra te geven. Wij geloven dat het onze taak is om ervoor te zorgen dat u slagen kunt in datgene waar u gepassioneerd over bent.

Onze uitgebreide selectie

We zijn er trots op een van de grootste selecties van doe-het-zelf tools en Professional equipment in de regio te hebben. We werken ook samen met enkele van de beste merken in de branche om ervoor te zorgen dat u de kwaliteit krijgt die u nodig heeft.

Get in touch!

Dus of u nu een doe-het-zelver bent, een professional of ergens daartussenin, bij Palmaers Vakhandel hebben we wat u nodig heeft. Waar wacht je nog op? Breng ons vandaag nog een bezoek en ontdek het zelf!

Voor alle vragen en verzoeken kunt u contact met ons opnemen op +32 (0)89 41 10 59 of info@palmaers.be.

 

Contacteer ons | Palmaers Vakhandel | NL

Aarzel niet om al uw vragen te stellen en een afspraak te maken. Adres, telefoon, e-mail, openingsuren en contactformulier beschikbaar.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons
​​​​​​​laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd welke maatwerk condities en voordelen we voor professionals als u in gedachten hebben?

Contacteer ons