Waarom is kiezen voor Palmaers Vakhandel een slimme keuze?


Als uw project roept, dan komt Palmaers Vakhandel in beeld. Maar waarom zeggen we dat kiezen voor Palmaers Vakhandel eigenlijk een slimme keuze is? Het antwoord ligt in de breedte en diepte van ons aanbod, de kwaliteit van onze diensten en producten, en de sterke betrouwbaarheid van ons bedrijf.

Eén blik zegt meer dan duizend woorden

Bij Palmaers Vakhandel weten we dat kwaliteit niet onderhandelbaar is. Daarom bieden we een ruim productassortiment van topmerken, maar ook professionele machines en gereedschapsherstellingen. Onze klanten zijn immers niet op zoek naar éénmalige oplossingen, maar naar duurzame investeringen.

One-stop-shop voor al uw behoeften

Waarom kiezen voor Palmaers Vakhandel? Omdat we naast een breed assortiment aan gereedschappen en machines, ook oplossingsgerichte services bieden, zoals bestelwagen inrichting, machineverhuur, en zelfs leaseformules. Het doel? Uw projecten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dat is onze specialiteit en onze passie.

Een naam die u kunt vertrouwen

We zouden niet zoveel jaren hebben kunnen groeien en bloeien zonder de sterke betrouwbaarheid van Palmaers Vakhandel. We staan bekend om onze oprechte inzet voor onze klanten, onze eerlijke adviezen en onze streven naar de beste service en kwaliteit.


Meer dan 50 jaar expertise

Sinds 1967 zijn we gepassioneerd bezig met professioneel gereedschap en machines. Al deze ervaring, kennis en expertise hebben wij ingezet om u een zo volledig mogelijke dienstverlening te bieden.

Voor meer informatie over onze diensten en/of producten kunt u contact met ons opnemen via e-mail: info@palmaers.be, telefoon: +32 (0)89 41 10 59.

 

Contacteer ons | Palmaers Vakhandel | NL

Aarzel niet om al uw vragen te stellen en een afspraak te maken. Adres, telefoon, e-mail, openingsuren en contactformulier beschikbaar.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons
​​​​​​​laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd welke maatwerk condities en voordelen we voor professionals als u in gedachten hebben?

Contacteer ons