Ontdek ons uitgebreid tweedehands assortiment bij Palmaers


Ben je op zoek naar goed onderhouden tweedehands machines voor bouw-, hout-, metaal- en tuinsector? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar we hebben meer in petto. Of je nu een doe-het-zelver bent of onderdeel van een professioneel bouwbedrijf, we hebben iets voor jou.

Wat heeft Palmaers te bieden?

Ons machinepark is de laatste jaren enorm in aantal en diversiteit gegroeid. We zijn een belangrijke speler geworden op de markt en we blijven groeien. Ons gamma wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe machines: goed onderhouden tweedehands machines uit de verhuur, overgenomen tweedehands machines en splinternieuwe machines.

We bieden een breed scala aan producten van topmerken, zowel te koop als te huur tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Zoek je graafmachines, knikladers, hoogtewerkers, heftrucks, trailers, of iets anders? Ontdek ons uitgebreid tweedehands assortiment en vind de machine die je nodig hebt.


Vind je niet wat je zoekt?

Machineworld heeft een groot aanbod aan nieuwe en tweedehands machines waardoor niet elke machine op de website staat. Niet gevonden wat u zocht? Geen zorgen! Laat het ons even weten. De kans is groot dat we het wel hebben of een geschikt alternatief kunnen aanbieden.

Meer dan alleen machines

We zijn meer dan een leverancier van machines, we bieden ook oplossingsgerichte services aan. We begrijpen dat tijd kostbaar is en hebben verschillende tijdbesparende diensten ontwikkeld. Dit omvat bedrijfswageninrichting, verhuur van gereedschap en machines, reparaties en lease-opties via Palmaers Worx Lease.

Met ons uitgebreide assortiment en diensten streven wij ernaar om je te ontzorgen en de efficiƫntie van je werk te verhogen.

Contacteer ons voor meer informatie

Ben je benieuwd naar ons uitgebreid tweedehands assortiment? Bezoek dan snel onze website, of kijk op www.machineworld.be of kom langs in onze winkel aan de Tongersestraat 94, 3740 Bilzen. We zijn van maandag tot vrijdag geopend van 07:00u - 18:00u en op zaterdag van 07:00u - 12:00u. Voor meer informatie kan je ons bereiken op +32 (0)89 41 10 59 of stuur een e-mail naar info@palmaers.be of grondverzetmachines@palmaers.be.

 

Contacteer ons | Palmaers Vakhandel | NL

Aarzel niet om al uw vragen te stellen en een afspraak te maken. Adres, telefoon, e-mail, openingsuren en contactformulier beschikbaar.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons
​​​​​​​laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd welke maatwerk condities en voordelen we voor professionals als u in gedachten hebben?

Contacteer ons