Palmaers, uw persluchtspecialist voor advies, installatie & service


Zoekt u een vertrouwde partner voor alle aspecten van persluchtinstallaties? Welkom bij Palmaers, uw persluchtspecialist voor advies, installatie & service!

Waarom Palmaers de juiste keuze is

Wij van Palmaers Vakhandel begrijpen de unieke eisen en uitdagingen van persluchttoepassingen beter dan wie dan ook. Met meer dan 25 jaar ervaring in het installeren en onderhouden van diverse soorten en merken persluchtinstallaties, leveren we de hoogste niveaus van efficiƫntie en zorgvuldigheid.

Onze belofte aan u

Bij Palmaers streven we naar minimale downtime voor uw persluchttoestellen, terwijl we de productietijd blijven waarborgen. Slijtage of onverwachte problemen? Geen zorgen! We staan altijd klaar voor snelle interventies om uw installatie zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen.

Advies nodig?

Heeft u specifieke vragen over welke compressor u nodig heeft? Of wilt u weten of er nog vocht of olie aanwezig mag zijn in de perslucht? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van ervaren professionals staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Contacteer ons voor meer informatie

Klaar om de volgende stap te zetten in persluchtinstallaties? Neem contact met ons op via info@palmaers.be of bel ons op +32 (0)89 41 10 59. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

 

Contacteer ons | Palmaers Vakhandel | NL

Aarzel niet om al uw vragen te stellen en een afspraak te maken. Adres, telefoon, e-mail, openingsuren en contactformulier beschikbaar.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons
​​​​​​​laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd welke maatwerk condities en voordelen we voor professionals als u in gedachten hebben?

Contacteer ons