Tec7 lanceert revolutionaire lijmtechnologie voor volvlaksverlijming: Een grote doorbraak in de lijmwereld


In de wereld van lijmen en hechten, neemt de MS Hybride polymeer technologie steeds meer terrein in. Een technologie die de nadelen van traditionele lijmen zoals contactlijmen en PU-lijmen kan wegnemen zonder dat dit ten koste gaat van de hechtingscapaciteit. De grootste uitdaging? De hoge viscositeit van de polymeren, wat het spuiten bemoeilijkte. Maar niet meer! Tec7, een vooraanstaand bedrijf in deze technologie, ontwikkelde een baanbrekende oplossing.

Tec7 lanceert revolutionaire lijmtechnologie voor volvlaksverlijming

Tec7 heeft een unieke lijmlansering die de manier waarop we lijmen, voorgoed kan veranderen. Hun nieuwste product, de revolutionaire lijmtechnologie voor volvlaksverlijming, overwint het grootste obstakel - de te hoge viscositeit. Het gevolg? We hebben nu een lijmbasis die zowel een sterke hechting heeft als makkelijk spuitbaar is!

Met deze technologische doorbraak levert Tec7 een belangrijke bijdrage aan het verbeteren en vereenvoudigen van lijm activiteiten. Het biedt een robuuste, duurzame en gezondheidsveilige alternatief voor traditionele lijmen. Maar hoe verkrijg je deze revolutionaire lijmtechnologie?

Palmaers Vakhandel: Uw betrouwbare partner in professionele gereedschap en lijmen

Bij Palmaers Vakhandel weten we hoe belangrijk het is om de juiste tools en materialen te hebben voor uw bouw- en verbouwingsbehoeften. Daarom zijn wij er trots op dat we deze revolutionaire lijmtechnologie van Tec7 aan ons assortiment hebben toegevoegd.

Tec7's revolutionaire lijmtechnologie is een gamechanger voor professionals in de bouw, renovatie, klusjes, grondverzet, reiniging en tuinaanleg. Het elimineert veel van de uitdagingen en risico's die gepaard gaan met traditionele lijmsoorten.

Klaar om deze revolutionaire lijmtechnologie uit te proberen? Kom dan naar onze winkel in Bilzen of neem contact met ons op via info@palmaers.be of +32 (0)89 41 10 59. Onze vakbekwame medewerkers staan klaar om u te adviseren over de beste lijmoplossingen voor uw specifieke behoeften.

Bent u er klaar voor om uw lijmuitdagingen op een nieuwe manier aan te pakken?

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons
​​​​​​​laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd welke maatwerk condities en voordelen we voor professionals als u in gedachten hebben?

Contacteer ons