Kwaliteitsgereedschap in Limburg? Zoek niet verder!


Zoek je kwaliteitsgereedschap in Limburg? Dan ben je aan het juiste adres bij Palmaers Vakhandel. We zijn dé one-stop-shop voor zowel de doe-het-zelver als professionals en bouwbedrijven.

De missie van Palmaers Vakhandel

We willen elk project, zowel groot als klein, succesvol maken. We streven ernaar om onze klanten de beste kwaliteit gereedschap en service te bieden. Met meer dan 50 jaar ervaring in de business, zijn we uitgegroeid tot de go-to plek voor kwaliteitsgereedschap in Limburg.

Onze diensten zijn zo veelzijdig als onze klanten. We hebben van alles, van gereedschapsherstellingen tot machineverhuur en eigen leaseformules. Ons doel is om het leven van onze klanten gemakkelijker te maken door ze te voorzien van betrouwbare en kwalitatieve machines en gereedschappen.

Producten en diensten die je niet meer zal zoeken

We hebben een breed assortiment aan producten en diensten, waaronder:

  • Een ruim assortiment aan producten variërend van klein handgereedschap tot professionele bouwmachines.
  • Reparatie en onderhoud van gereedschap en machines.
  • Verhuur en leasing van gereedschap en machines.
  • Bestelwageninrichting om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte.
  • Nummerplaatdiensten.
  • Diamantboordiensten.
  • Personalisatie van bedrijfskleding.

Klant is koning

Bij Palmaers Vakhandel geloven we dat elke klant uniek is. Daarom bieden we een persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak voor elk van onze klanten. Ons ervaren team van professionals staat altijd klaar om te helpen met gepersonaliseerd advies en ondersteuning.

We zijn trots op onze samenwerkingen met gerenommeerde merken zoals Makita, Bosch, Dewalt, Facom, Kärcher en Carat. We hebben ook prijsgunstige huismerken zoals Maximal heftrucks en Diatechnix diamantboren die kwaliteit en duurzaamheid combineren met een interessante prijs.

Wens je meer info?

We hopen je te mogen verwelkomen bij Palmaers Vakhandel, waar we je graag helpen met al je bouwbehoeften en waar we streven naar de beste service en kwaliteit. Neem contact met ons op via +32 (0)89 41 10 59 of info@palmaers.be.

 

Contacteer ons | Palmaers Vakhandel | NL

Aarzel niet om al uw vragen te stellen en een afspraak te maken. Adres, telefoon, e-mail, openingsuren en contactformulier beschikbaar.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons
​​​​​​​laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd welke maatwerk condities en voordelen we voor professionals als u in gedachten hebben?

Contacteer ons