Op nieuwjaarsdag en 2 januari is Palmaers Vakhandel gesloten


Nieuwjaarsdagen staan voor de deur en het is belangrijk voor ons bij Palmaers Vakhandel om u, onze gewaardeerde klant, op de hoogte te stellen van onze operationele uren tijdens deze feestelijke periode.

Let op: Op nieuwjaarsdag en 2 januari zijn wij gesloten

Wij begrijpen dat deze tijd van het jaar vaak geassocieerd wordt met de behoefte aan machines en gereedschappen, maar het is ook belangrijk voor ons team om tijd door te brengen met hun dierbaren. vandaar dat we op nieuwjaarsdag en 2 januari zijn gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Zelfs als we gesloten zijn, kunt u nog steeds onze website bezoeken om onze uitgebreide productcatalogus te bekijken. Van professioneel gereedschap tot machines, we hebben alles wat u nodig heeft voor uw projecten.

Palmaers Vakhandel wenst u een voorspoedig nieuwjaar. We kijken uit naar uw voortdurende steun in het nieuwe jaar. Nogmaals, op nieuwjaarsdag en 2 januari zijn wij gesloten, maar we hervatten onze diensten op 3 januari om je te blijven ondersteunen in al je bouwbehoeften.

Dank u voor uw begrip en fijne feestdagen!

Contactinformatie

E-mail: info@palmaers.be

Telefoonnummer: +32 (0)89 41 10 59

Adres: Tongersestraat 94, 3740 Bilzen, Belgiƫ

Website: Palmaers Vakhandel

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons
​​​​​​​laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd welke maatwerk condities en voordelen we voor professionals als u in gedachten hebben?

Contacteer ons