Palmaers Vakhandel: alles wat u zoekt onder één dak


Ben je een vakman of doe-het-zelver op zoek naar kwaliteitsgereedschap? Of een professional die zoekt naar een betrouwbare gereedschapsspecialist?

Als een gerespecteerde gereedschapsleverancier sinds 1967, heeft Palmaers Vakhandel een indrukwekkende geschiedenis en expertise. Deze vakhandel gereedschap bied je niet alleen high-end gereedschap, maar ook een oplossingsgerichte dienstverlening.

Professioneel gereedschap – de sleutel tot succes

Werk je in de bouw, renovatie, klusjes, grondwerken, reiniging, of tuinieren? Of je nu een professional of een doe-het-zelver bent, kwaliteitsgereedschap maakt het verschil. Het is de sleutel tot succes in elk project. In de wereld van Palmaers Vakhandel ontdek je een indrukwekkend gamma van professioneel werkgereedschap.

Fervente doe-het-zelvers en professionals zullen hier het gereedschap van hun dromen ontdekken. Van klein handgereedschap tot professionele machines, Palmaers Vakhandel heeft het allemaal.

Ben je op zoek naar een specifiek merk of type gereedschap? Of wellicht een bepaalde dienst? Aarzel niet om het aan ons te vragen! Ons deskundig team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Waarom kiezen voor Palmaers Vakhandel?

  1. Kwaliteitsgereedschap: ons assortiment bestaat uit betrouwbaar gereedschap dat lang meegaat. We werken alleen met gerenommeerde merken zoals Makita, Bosch, Ridgid, Spit Paslode, Carat, Dewalt, Festool en Kärcher. Daarnaast hebben we ook onze eigen huismerken zoals Maximal heftrucks en Diatechnix diamantboren.
  2. Goede service: met onze oplossingsgerichte diensten zoals bedrijfswageninrichting, gereedschap verhuur, reparaties en leasing via Palmaers Worx Lease, bespaar je kostbare tijd.
  3. Persoonlijk advies: ons team van experts geeft je eerlijk en persoonlijk advies. We houden net zoveel van bouwen als jij en delen graag onze kennis met je!
  4. Een one-stop-shop: bij ons vind je alles wat je nodig hebt, allemaal onder één dak.

Wat brengt de toekomst?

Onze voortdurende groei en succes hebben geleid tot plannen voor een nieuw pand waar alle Palmaers-afdelingen samenkomen. Met een ruime opslagruimte, een grote showroom en een strategische ligging nabij de snelweg E313, streven we ernaar om gemakkelijk bereikbaar te zijn voor al onze klanten.

Get in touch!

Je hebt maar één adres nodig om kwaliteitsgereedschap en uitstekende service te vinden. Ontdek de magische wereld van professioneel gereedschap bij Palmaers Vakhandel. Je zult versteld staan van wat je zult vinden.

Op onze website kun je op elk moment van de dag ons aanbod bekijken. Ga dus op verkenning en ontdek de magische wereld van professioneel gereedschap bij Palmaers Vakhandel.

Contactgegevens:

Contacteer ons | Palmaers Vakhandel | NL

Contacteer ons | Palmaers Vakhandel | NL

Aarzel niet om al uw vragen te stellen en een afspraak te maken. Adres, telefoon, e-mail, openingsuren en contactformulier beschikbaar.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons
​​​​​​​laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd welke maatwerk condities en voordelen we voor professionals als u in gedachten hebben?

Contacteer ons