Grootse opendeur- en demodagen bij Palmaers Vakhandel


Palmaers Vakhandel nodigt je van harte uit om deel te nemen aan onze opendeurdagen op 24 en 25 november 2023. Dit is een geweldige kans om kennis te maken met onze uitgebreide selectie producten van topmerken. We hebben een indrukwekkende line-up van demonstraties, exposities en andere activiteiten gepland, zodat je alles kunt ontdekken wat niet enkel Palmaers Vakhandel te bieden heeft, maar ook Kärcher Center Palmaers, Powershop Stihl, Terramax, Petry, ...

Ontdek Topmerken en beleef LIVE-demonstraties bij Palmaers Vakhandel

Tijdens de opendeurdagen zullen we productdemonstraties verzorgen van enkele van 's werelds meest gerenommeerde merken, waaronder Kärcher, Stihl, Makita, DeWalt, Festool etc… . Dit geeft je de mogelijkheid om de nieuwste technologieën en innovaties in gereedschap en machines te ervaren. Onze experts zullen aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van professioneel advies. Ook is de promotruck van Petry aanwezig. Hier kun je kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op steiger en ladder gebied. De Petry promotruck staat garant voor een boeiende ervaring en biedt je de mogelijkheid om deze hoogwaardige producten van dichtbij te bekijken. Er zijn diverse grote promo acties en ongeziene aanbiedingen op talloze topproducten die enkel tijdens de opendeurdagen gelden, dus kom zeker een kijkje nemen.

Om het voor onze bezoekers gemakkelijker te maken, hebben we pendelbusjes beschikbaar gesteld die tussen de Tongersestraat (winkel) en Eikaart (Demoruimte van 1000m2 & Demoterrein van 2000m2) pendelen. Op Eikaart 9 vinden diverse evenementen plaats die je niet wilt missen.

Speciale evenementen op Eykaert 9 in Bilzen-Hoeselt: Palmaers brengt Matexpo gevoel naar Bilzen.

Zo kun je getuige zijn van de eerste steenlegging van ons nieuwe bedrijfspand, wat een opwindende stap is in onze groeiende activiteiten. Daarnaast organiseren we ook enkele speciale evenementen op de Eikaart, zoals de Sany Live demodagen, RELLY introductiedagen en de Steiger, Ladder en Schaarlift dagen.Sany Live demodagen 
Hier kun je de kracht en precisie van Sany graafmachines ervaren tijdens live demonstraties.

Sany Live demodagen
 Hier kun je de kracht en precisie van Sany graafmachines ervaren tijdens live demonstraties.

Steiger, Ladder en Schaarlift dagen
Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van steigers, ladders en liften.

Fronteq - van de grond in stijl
Bekijk de verschillende schaarliften en andere hoogwerkers van Fronteq.

Ook zal Petry aanwezig zijn om hun nieuwste hoogtewerkers te presenteren.We willen dat je optimaal kunt genieten van de opendeurdagen, daarom hebben we gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid en andere faciliteiten. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te verwelkomen en te begeleiden tijdens je bezoek.

Mis deze unieke kans niet om kennis te maken met de beste gereedschappen en machines van topmerken en geniet van de live-demonstraties. Zet de data 24 en 25 november alvast in je agenda en vergeet niet om langs te komen bij Palmaers Vakhandel op de Tongersestraat 94 en/of Eikaart 9 (naast Action/Jysk). We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te laten kennismaken met ons uitgebreide aanbod en de geweldige live-demonstraties die we hebben georganiseerd.Voor meer informatie en eventuele vragen kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail op info@palmaers.be of telefonisch op +32 (0)89 41 10 59. 

We hopen je te mogen verwelkomen op onze opendeurdagen bij Palmaers Vakhandel!

Belangrijke informatie:

·       Datum: 24 en 25 november

·       Locatie: 
Tongersestraat 94, 3740 Bilzen, België
Eikaart 9, 3740 Bilzen, België (met uitgebreide parkeer gelegenheid)

·       Website: www.palmaersvakhandel.be

·       E-mail: info@palmaers.be

·       Telefoonnummer: +32 (0)89 41 10 59

·       Openingstijden tijdens Opendeurdagen:

o   vrijdag: 07:00u - 21:00u

o   Zaterdag: 07:00u - 18:00u

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons
​​​​​​​laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd welke maatwerk condities en voordelen we voor professionals als u in gedachten hebben?

Contacteer ons