Palmaers presenteert: Petry trapladders met beugel!


๐Ÿ”จ Palmaers Vakhandel presenteert: Petry trapladders met beugel! ๐Ÿ”

De perfecte oplossing voor veilig en stabiel klussen op hoogte. Deze hoogwaardige trapladders van Petry zijn verkrijgbaar bij Palmaers Vakhandel.

๐Ÿ› ️ Met de extra beugel aan de zijkant bieden de Petry trapladders maximale stabiliteit en veiligheid tijdens het werken op hoogte. 

๐Ÿข Bezoek onze showroom in Bilzen (Tongersestraat 94) om het assortiment van Petry trapladders te ontdekken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

๐Ÿ“ž Bel ons op +32 89 41 10 59 (Bilzen) voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@palmaers.be. We helpen je graag verder!

๐Ÿ”” Verspreid het nieuws en tag je vrienden die op zoek zijn naar kwalitatieve trapladders. Samen maken we klussen veiliger en gemakkelijker! ๐Ÿ’ช

Let op: Openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag 07:00 - 18:00u en zaterdag 07:00 - 12:00u. Op zondag en feestdagen zijn we gesloten.

Contacteer ons | Palmaers Vakhandel | NL

Contacteer ons | Palmaers Vakhandel | NL

Aarzel niet om al uw vragen te stellen en een afspraak te maken. Adres, telefoon, e-mail, openingsuren en contactformulier beschikbaar.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons
​​​​​​​laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd welke maatwerk condities en voordelen we voor professionals als u in gedachten hebben?

Contacteer ons