Onze andere vakhandels:

Op zoek naar een toffe vacature in de bouwsector?

Wij hebben regelmatig plaats voor enthousiaste collega’s

Om de continue groei van de Palmaers Groep te kunnen volgen zonder in te boeten op service en kwaliteit, verwelkomen we regelmatig nieuwe collega’s om ons team te versterken. Ben jij op zoek naar een toffe vacature in de bouwsector waar je ook je communicatieve vaardigheden en verkooptalenten kan aanwenden, dan is een job bij Palmaers Vakhandel misschien wel net wat je zoekt.

Je mag altijd spontaan solliciteren via jobs@palmaers-vakhandel.be, of onderstaand formulier invullen. Onderaan vind je de openstaande vacatures.

Error 

Vacatures

 • Vacature handige techniekers

  Ben je een echte problem solver? Hebben motoren, hydrauliek, elektriciteit en techniek weinig geheimen voor je en kan je best vlot met een laspost overweg? Dan ben jij het technisch talent dat we zoeken om ons machinepark en onze verhuurmachines te onderhouden.

  Wat we van onze techniekers verwachten, kan je nalezen in de volledige vacature op de VDAB website, of neem gerust even contact met ons op om meer over deze functie te vernemen.

   

 • Vacature klantvriendelijke CE chauffeur

  Als je de trotse houder van een CE rijbewijs bent, weet hoe je ladingen moet zekeren en uiteraard ook de wegcode uit je broekzak kent, dan voldoe je aan de basisvereisten voor deze vacature voor CE chauffeur. Zijn stiptheid en hoffelijk rijgedrag je stokpaardjes en ben je ook goedlachs en communicatief dan heb je echter nog een streepje voor. We zoeken immers niet gewoon chauffeurs, maar Palmaers visitekaartjes!

  Doordat je machines en gereedschappen aflevert bij onze klanten in Limburg (en soms ook daarbuiten) ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.  Een stralende glimlach en een kort praatje zijn gewoon part of the job.

  Op zoek naar een toffe job die meer inhoudt dan goederen veilig en stipt van A naar B vervoeren?  Lees dan even verder wat deze vacature inhoudt op de VDAB website, of neem contact met ons op om meer over deze functie te weten te komen.

   

1

Precies de job gezien die je zoekt?

Geen tijd te verliezen! Kruip in je pen en vul je contactgegevens bovenaan deze pagina in en laad je cv op. We hechten meer belang aan inzet, motivatie en persoonlijkheid dan aan certificaten en diploma’s. Laat ons dus vooral even weten waarom je net voor Palmaers wil komen werken en wat je van je toekomstige job verwacht.

Welke verloning, arbeidsvoorwaarden, extra legale voordelen en fijne extra’s we jou kunnen bieden, bespreken we graag tijdens een persoonlijk gesprek met je.