Onze andere vakhandels:

Homepage Over ons

 

Van speciaalzaak voor professioneel gereedschap naar one-stop-shop!

Ons parcours in een notendop

Sinds 1967 zijn we bij Palmaers Vakhandel al gefascineerd door en gespecialiseerd in professioneel gereedschap. 50 jaar en 2 generaties later zijn professioneel gereedschap & machines nog steeds onze corebusiness, maar we hebben intussen ons aanbod wel behoorlijk uitgebreid. Naast Palmaers Vakhandel behoren nu ook Palmaers Verhuur en Palmaers Park & Tuin tot dezelfde groep, onlangs nog aangevuld met PV Worx (lease) Het aanbod van de groep Palmaers is immens. Zo zijn we intussen een echte one-stop-shop geworden voor alles wat met bouwen, verbouwen, klussen, grondverzet, reiniging en tuinaanleg te maken heeft. Voor elke klus hebben we het geschikte werkmateriaal in huis.

We verkopen niet meer uitsluitend professioneel gereedschap en machines, maar leveren totaaloplossingen voor particuliere doe-het-zelvers, stielmannen, overheden en professionele bouwbedrijven in regio Limburg en ver daarbuiten.

Ondanks het enorme aanbod blijven we toch trouw aan onze kernwaarden. We willen een speciaalzaak blijven waar iedere klant onze onverdeelde aandacht en eerlijk advies krijgt van Palmaers medewerkers die net zo gepassioneerd zijn door bouwen als zijzelf.

Oplossingsgerichte services

Tijd is kostbaarder dan ooit. Net daarom hebben we voor onze professionele klanten diverse tijdbesparende services uitgewerkt. Totale ontzorging is hierbij het sleutelwoord. Behalve voor de aankoop van professioneel gereedschap, kunnen vakmannen, aannemers en bouwbedrijven bijvoorbeeld op Palmaers rekenen voor:

Onderscheid door exclusiviteit

Dat Palmaers Groep een hechte band heeft met haar klanten en steevast kwaliteit boven kwantiteit verkiest, is ook enkele gerenommeerde merken niet ontgaan. We mogen ons bijvoorbeeld “Kärcher specialist in professionele machines voor regio Limburg” noemen en zijn ook erkend Makita Service Dealer.

Onze klanten weten ook onze exclusieve huismerken te appreciëren. De prijsgunstige Maximal heftrucks en Diatechnix diamantboren bijvoorbeeld scoren op kwaliteit en duurzaamheid terwijl ze blijven verrassen met het interessante prijskaartje.

Onze uitzonderlijke expertise in specifieke domeinen zoals stroomgroepen, trailer inrichtingen en bestelwagenaankledingen maken het lijstje helemaal af.

Wat de toekomst brengt?

Ons productengamma wordt voortdurend aangevuld met professioneel gereedschap dat onze uiterst kritische aankopers weet te overtuigen op het vlak van kwaliteit, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding.

Ook de Palmaers vestigingen in Limburg ontsnappen niet aan de constante groei. Medio 2017 zullen de verschillende Palmaers afdelingen onder 1 dak gehuisvest worden in een extreem ruim nieuwbouwpand. Met 3.000 m2 opslagruimte in de magazijnen, ongeveer 7.000 m2 toonzaal en een ruime parking met zo’n 300 plaatsen vlakbij de E313 autostrade wordt het moeilijk om de weg naar Palmaers Vakhandel niet te vinden.

Zakendoen met Palmaers Groep?

Voor professionals en openbare besturen hebben we bijzondere verkoopvoorwaarden en condities uitgewerkt. Neem gerust contact met ons op om uw aankopen te optimaliseren en een voorstel op maat te ontvangen. Bent u fabrikant en wil u uw producten aan onze aankopers voorstellen? Stuur ons dan gerust een berichtje om een afspraak in te plannen.