Onze andere vakhandels:

Homepage Nieuws

Alles wat u over ons bedrijf en onze gereedschappen wil weten

Waar we bij Palmaers Vakhandel mee bezig zijn, welke nieuwe  gereedschappen en machines we aan ons assortiment toevoegen en diverse handige tips om uw gereedschap te onderhouden… U kan het allemaal nalezen op deze nieuwsberichten pagina.

Wil u geen enkele praktische tip of handig weetje missen? Gewoon even inschrijven op de Palmaers nieuwsbrieven volstaat om al ons nieuws heet van de naald in uw mailbox te ontvangen.

Nieuws

 • Verhuis

  Machineverhuur en Park & Tuin mee onder 1 dak

  Groot nieuws!

  Medio 2018 zal uw vertrouwde bouwhandel er net iets anders gaan uitzien. We verhuizen immers naar een statig nieuwbouwpand van maar liefst 10.000 m2 groot. Palmaers machineverhuur en Palmaers Park & Tuin worden vanaf dan in hetzelfde gebouw ondergebracht waardoor u alle Palmaers diensten op 1 adres kan vinden.

  Wat er verandert?

  • We blijven trotse Bilzenaars, alleen verandert het adres van de Tongersestraat 94 naar Eikaert.
  • Parkeerstress wordt u bespaard, want onze nieuwe locatie telt 300 parkeerplaatsen voor de deur!
  • In de nieuwe toonzaal van maar liefst 7.000 m2 heeft u nóg meer keuze.
  • Dankzij zo’n 3.000 m2 magazijnen hebben wij nog meer opslagruimte om uw favoriete artikelen snel uit voorraad te kunnen leveren.
  • U kan alle Palmaers producten vanaf nu op 1 adres terugvinden: Palmaers Vakhandel, Palmaers Machineverhuur en Palmaers Park & Tuin.
  • Na uw aankopen bent u meteen weer op de baan, want onze nieuwe winkel ligt vlakbij de oprit naar de E313 autostrade.

  Reden voor een feestje

  Natuurlijk zullen we deze verhuis niet onopgemerkt voorbij laten gaan en zal deze belangrijke stap in de uitbouw van ons bedrijf uitbundig gevierd worden. Opendeurdagen, extra kortingen,…  We zullen ook trouwe klanten als u zeker niet vergeten! Via onze nieuwsbrief houden we u stipt op de hoogte van onze plannen.

 • Dewalt introduceert de XR Flexvolt range

  DE XR FLEXVOLT RANGE

  54V XR FLEXVOLT elektrische gereedschappen bieden ongeëvenaarde prestaties, die de verwachtingen van elke professional zullen overstijgen. Zware toepassingen die tot nu toe nooit mogelijk waren op accu worden nu realiteit - zonder een compromis te doen op de werktijd.
  De accu's zijn terugwerkend compatibel met alle bestaande 18V XR machines van DEWALT, waardoor de professional met 1 accu zijn volledige pakket met accumachines kan gebruiken.

 • Verlengde garantie Makita

  Geniet van verlengde garantie voor uw Makita machines

  U kan al jaren vertrouwen op de Makita-expertise voor robuuste machines die verfijnd werk garanderen. En dat apprecieert Makita. Daarom belonen ze u graag!
  Sinds een tijdje kan iedereen die Makita gereedschap koopt bij een erkende Makita verdeler in België/Luxemburg het gereedschap registreren voor verlengde garantie.
  Na registratie download u gewoon het garantiecertificaat en u weet meteen hoelang wij voor uw zorgeloze werkcomfort klaarstaan. 

 • Niet 1, niet 2 maar 35 nieuwe Wacker Neuson minigravers voor Groep Palmaers!

   

  Samenwerking Compact Machinery en Groep Palmaers

  Naast het gamma van Wacker Neuson light equipment is Palmaers sinds 2016 aan het testen geweest met de compact equipment.

  We mogen u dan ook met veel trots meedelen dat Palmaers vakhandel dit jaar is overgegaan tot de aankoop van 35 extra Wacker Neuson minigravers. Compact Machinery, exclusief invoerder voor België van Wacker Neuson stelt met deze aankoop Palmaers Vakhandel aan als exclusief dealer voor Limburg voor Wacker Neuson.

  Uitgebreid gamma graafmachines

   

  Het gamma van Wacker Neuson kranen is één van de meest uitgebreide op de markt. Van de compacte minikraan Wacker Neuson 803 tot de hoogtechnologische ET145 (15-tonner) graafmachine: er is beslist een Wacker Neuson kraan voor de klus die u wilt klaren. Hun uniek design levert u meer comfort en een hogere productiviteit op. De kwaliteit haalt hoge normen, zoals we gewend zijn van duurzame Europese producten.

  Enkele eigenschappen waarmee Wacker Neuson minigravers zich onderscheiden:

  • Het uniek VDS-systeemlaat u toe om de machine tijdens het werken onder moeilijke omstandigheden (zoals op een helling) mooi rechtop te houden.
  • Het hydraulisch, uitschuifbaar chassis waarmee sommige modellen zijn uitgerust, zorgt voor de beste stabiliteit en een optimale hefkracht.
  • Het verdeelblok zit aan de zijkant in plaats van onderaan, zodat het makkelijk bereikbaar is, een betere koeling krijgt, en de temperatuur in de cabine veel aangenamer is.
  • Bij de meeste modellen kantelt de cabine, waardoor herstelling en onderhoud op een snelle manier kunnen worden uitgevoerd.

   

  Wacker Neuson dumpers

   

  De productlijn van Wacker Neuson dumpers wordt gekenmerkt door uitmuntend design, verbeterde functionaliteit en ergonomisch bedieningscomfort. Het zijn dumpers met kracht en stijl. Wacker Neuson streeft bij het ontwerpen van de dumpers naar zowel uitzonderlijke vermogens als uitzonderlijk design. Zo creëert Wacker Neuson heavy duty machines die zich op het terrein bewijzen en er ook nog prachtig uitzien.

  Matexpo

  Compact Machinery en Groep Palmaers verwelkomen u op Matexpo van 6-10 september 2017 op buitenstand A05-A07. Onze verkopers en vertegenwoordigers zullen voltallig aanwezig zijn om u met raad en daad bij te staan en u een drankje aan te bieden. 

1