Onze andere vakhandels:

Homepage Service Hersteldienst Herstellingen en onderdelen

De Palmaers hersteldienst kan bijna elk type gereedschap herstellen

Onderdelen bestellen en zelf uw gereedschap herstellen of een technieker nodig?

Bij Palmaers Vakhandel beschikken we over een eigen hersteldienst met maar liefst 25 jaar ervaring. We kunnen in ons atelier allerhande gereedschap herstellen van klein elektrisch handgereedschap tot professionele machines en dat voor verschillende merken. Voor sommige van die merken voeren we zelfs garantieherstellingen volledig in eigen beheer uit.

Heavy duty machines en groot materiaal kunnen we bij u op het bedrijf of op de werf komen ophalen en soms zelfs ter plaatse herstellen. Of wil u zelf uw gereedschap herstellen en heeft u enkel de juiste onderdelen nodig? Ook die kunnen we voor quasi alle professionele gereedschapsmerken leveren.

Welke gereedschapsherstellingen we zoal uitvoeren?

  • herstellen elektrisch en mechanisch gereedschappen
  • slijpen van allerhande messen voor slijpschijven of grasmaaiers
  • vervangen van kettingen (bv. kettingzagen), belts, bekabeling,…
  • olie- en vetsmeringen en diverse algemene onderhoudswerken
  • afgebroken tanden van Diatechnix diamantboren herstellen
  • en vele andere herstelwerken aan gereedschappen en machines

Makita en Kärcher garantieservice

Uw Makita of Kärcher toestel moet hersteld worden binnen garantie? Ook daarvoor kan u bij Palmaers Vakhandel terecht. Voor beide merken coördineren we het volledige garantieproces. We hoeven uw machine dus niet naar de fabrikant op te sturen, maar mogen zelf het gereedschap herstellen binnen de garantievoorwaarden, wat heel wat kostbare tijd uitspaart.

Voor alle merken kunnen we trouwens ook alle onderdelen bestellen en snel leveren.

Natuurlijk wil u uw machines liefst niet te lang moeten missen

Dat onze servicetechniekers uiterst ervaren zijn en dat we ook Makita en Kärcher garantieherstellingen in eigen beheer mogen uitvoeren, maakt dat u uw machines nooit langer hoeft te missen dan strikt noodzakelijk is. Een snelle service dus en dat aan scherpe prijzen. U moet enkel even de machine binnenbrengen om een richtprijs voor de herstelling te ontvangen.