Onze andere vakhandels:

Homepage Disclaimer

Disclaimer

Palmaers Vakhandel besteedt veel aandacht aan de juistheid van de informatie op deze website. Toch blijven fouten of vergissingen altijd mogelijk. Afbeeldingen kunnen soms afwijkend zijn van het origineel. Technische gegevens worden opgegeven onder voorbehoud en kunnen zonder voorafgaande mededeling veranderen. Palmaers Vakhandel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die op directe of indirecte wijze zou voortvloeien uit het gebruik van de informatie van deze website.

Persoonsgegevens

Palmaers Vakhandel neemt de wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer in acht bij het gebruik van de persoonlijke gegevens die u op enkele plaatsen op onze website dient in te vullen. Meer informatie vindt u op de pagina over privacybeleid.

Copyright 

Informatie op deze website, in welke vorm dan ook (met inbegrip van, maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen en/of software) mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, gekopieerd of verspreid zonder voorafgaandelijk schriftelijke toestemming van Palmaers Vakhandel

Producten van derden en hyperlinks

De Palmaers Vakhandel website kan informatie bevatten over producten van derden en kan via hyperlinks doorverwijzen naar andere websites. Voor de juistheid van deze informatie en voor de inhoud en/of het privacybeleid van deze andere websites draagt Palmaers Vakhandel geen verantwoordelijkheid.