Onze andere vakhandels:

Homepage Service Diamantboren

Diatechnix diamantboren en Hilti accessoires

Als het goedkoper kan…

Diamantboren zijn kostelijke gereedschappen. Zowel de aankoop als de herstelling ervan weegt door in het budget van onze klanten. Precies daarom hebben we bij Palmaers Vakhandel enkele betaalbare alternatieven bedacht.

Betaalbare Diatechnix diamantboren

Met Diatechnix hebben we een eigen merk op de markt gebracht, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid niet ten koste hoeven te gaan van de prijs. Onze Diatechnix diamantboren worden standaard uitgevoerd met 5/4” en ½” aansluitingen en zijn bedoeld voor nat gebruik. Alle courante diameters zijn leverbaar, maar ook speciale maatwerk afmetingen zijn verkrijgbaar. Een Diatechnix diamantboor is een echte krachtpatser, die topprestaties levert aan budgetvriendelijke prijzen.

Diamantboor herstellingen

Heeft uw Diatechnix diamantboor knap werk geleverd, maar zijn de tanden inmiddels wat afgesleten of afgebroken? Dan kan u op de Palmaers Vakhandel hersteldienst rekenen om deze te slijpen en uw diamantboren weer volledig operationeel te maken.

Accessoires voor Hilti machines

We verdelen ook een hele reeks accessoires om diamantboren van andere merken op Hilti diamantboormachines te monteren en ook dat is prijstechnisch een interessante zaak. Met deze adapters kan u namelijk ook goedkopere diamantboren met de professionele Hilti machines gebruiken.

Graag wat meer uitleg of een offerte?

Meer weten hoe onze Diatechnix diamantboren en Hilti adapters uw werkingskosten kunnen verlagen? Spreek een van onze medewerkers aan in de toonzaal of neem even contact op met onze diamantboorspecialisten.