Homepage Specials Bestelwagen inrichting

Betaalbare bestelwagen inrichting die geld oplevert!

Meer werkcomfort en tegelijkertijd tijd en kosten besparen

Professionele bestelwagen inrichting is interessanter dan u op het eerste zicht zou denken. Een slim ingerichte camionette of bedrijfswagen is namelijk niet alleen erg handig, maar ook kostenbesparend!

Dankzij het betere overzicht weet u precies welke onderdelen en gereedschappen u bij heeft. Onnodige bijbestellingen en overbodige ritten naar de vakhandel of uw stockruimte worden u bespaard en u verliest ook geen kostbare tijd meer met het zoeken naar het gewenste stuk. Ook het risico op stock verlies en beschadigingen wordt trouwens ook aanzienlijk verminderd. Tenslotte is uw bedrijfsvoertuig ook het visitekaartje van de zaak en met een propere inrichting straalt u nog meer professionalisme uit. Niets dan voordelen dus.

Bij Palmaers Vakhandel valt de prijs voor bedrijfswageninrichting bovendien bijzonder goed mee en de investeringskost is 100% fiscaal aftrekbaar.

Standaard bestelwagen inrichting of à la carte maatwerk

Bij Palmaers Vakhandel sluit bestelwagen inrichting altijd perfect aan op uw noden. U kan kiezen voor de erg prijsgunstige standaard inrichting, deze aanvullen met maatwerk componenten of de inrichting volledig op maat van uw wensen laten maken. Vooral nood aan praktische bergruimte, moet u wel eens werken uitvoeren in de camionnette of beide? De mogelijkheden zijn eindeloos en het ontwerp wordt heel precies op uw wensen, doelstellingen en budget afgestemd.

Enkele componenten die we voor bestelwageninrichting gebruiken

 • bodemlades & koffersystemen
 • vloer- en wandbekleding
 • railsystemen en verlichting
 • werkbanken en ladingzekering
 • imperialen en dakdragers

Kwaliteit en duurzaamheid zijn gegarandeerd!

 • Onze bestelwagen inrichting heeft diverse crash tests met glans doorstaan.
 • De inrichting is modulair uitbreidbaar en herbruikbaar in volgende voertuigen.
 • Alle onderdelen worden geproduceerd volgens ISO9001 kwaliteitsprocedures.

Onze werkwijze

Een bedrijfswagen laten inrichten gaat bijzonder vlot bij Palmaers Vakhandel. U hoeft uw voertuig helemaal niet lang te missen.

 1. U bezorgt ons het model, type en bouwjaar van uw voertuig
 2. Wij werken een voorlopige schets uit waarin onder meer het loopplan (de vrije ruimte) en de opslagruimte (aantal lades bv.) en een ruwe prijsindicatie zijn opgenomen
 3. Na goedkeuring van de offerte worden alle componenten op maat gefabriceerd in ons Europees productieatelier
 4. Van zodra alle onderdelen geleverd zijn, maken we een afspraak om het voertuig binnen te brengen
 5. Ongeveer 1 weekje later kan u uw ingerichte camionnette komen ophalen en beginnen ervaren hoeveel tijd en kosten u vanaf nu uitspaart

Benieuwd naar het prijskaartje?

Stuur ons gerust even het model, type en bouwjaar van uw voertuig door om een vrijblijvende prijsofferte voor eens standaard inrichting te ontvangen of vraag een afspraak met onze vertegenwoordiger aan om uw wensen in detail te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.